За нас

Siam Friendship Group Co.Ltd.е групна компанија основана од тим професори од Универзитетот Касетсарт во Тајланд со цел да ги промовира резултатите од истражувањето на Pueraria Mirifica во Тајланд.Ова е групна компанија која интегрира истражување и развој, производство, продажба и извоз.Компанијата соработуваше со Фармацевтскиот истражувачки институт Кохкан од Јапонија.По 15 години истражување и развој и акумулација на резултати, резултатите од истражувањето на фармацевтскиот корен Pueraria Mirifica беа официјално лансирани на меѓународниот пазар.Има четири главни брендови, вклучувајќи ги Panadda, Chaychatree, Paula и Herbage, кои се продаваат добро ширум светот.

news_img06

Нашите продажни канали се многу широки.Имаме легално регистрирани продавници на многу платформи, како што се Made in China и Alibaba.

Имаме повеќе од илјада видови стоки во овие продавници, на пример: Капсули на големо, капсули во шише, капсули во блистер, прав, мед за специјален секс, кафе за специјално секс и капсули со прилагодена формула.

И ако сакате да ги пробате нашите производи, можете да користите многу начини на плаќање, ние поддржуваме Western Union, плаќајте на Alibaba со кредитна картичка, Paypal или TT.Се разбира, ако имате кинески агент за плаќање, можете дури и да платите со кинески јуани.

news_img07

Ние обезбедуваме заштитена приватност.Нашата веб-страница е 128-битна SSL заштитена.Деталите за вашата кредитна картичка не се евидентирани кај нас.Исто така, ние не споделуваме никакви информации за нашите клиенти со трета страна.Ние се грижиме за секоја ваша трансакција и тие се многу безбедни кај нас.Потпрете се на нас.

Нашиот тим сè уште расте и имаме повеќе прекрасни производи со добра количина и квалитет што ќе излезат во иднина.Ако навистина ви се допаѓаат нашите производи, можете дури и да бидете важен дел од нашиот тим.Секогаш ги чекаме оние луѓе кои работат напорно и имаат добри идеи.

news_img08


Време на објавување: ноември-04-2022 година